Sosyal Medya Yıkılıyor! Dolarları Ateşe Veren Vatandaş Karısının Hışmına Uğradı

TAKİP ET

Son günlerde hızla artan dolar fiyatları ve Amerika'ya olan tepki sosyal medyada da bir hayli yoğun yaşanırken bir vatandaşın Amerika'ya tepki olarak biriktirdikleri dolarları yaktığı videoda karısından fırça yemesi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Son günlerde hızla artan dolar fiyatları ve Amerika’ya olan tepki sosyal medyada da bir hayli yoğun yaşanırken bir vatandaşın Amerika’ya tepki olarak biriktirdikleri dolarları yaktığı videoda karısından fırça yemesi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Son dönemin en büyük çıkışını yaşayan dolar fiyatları ve Amerika ile olan ekonomik krizin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen çağrı ile Türkiye’nin dört bir yanından protesto görüntüleri gelmeye başladı. Bir vatandaşın daha önce biriktirdikleri dolarları yaktığı sırada oğluna çektirdiği videoda karısının kendisini fırçaladığı görüntüler kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

DOLARLARI ATEŞE VERDİ, KARISINDAN FIRÇAYI YEDİ

Türkiye ve ABD arasında yaşanan kriz ve ateşi bir türlü dinmeyen dolar fiyatları vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Vatandaşlar birbirinden ilginç ve farklı protestolarla dolar fiyatlarının yükselişine tepki gösterirken bir vatandaşın oğluna çektirdiği videoda biriktirdikleri dolarları yaktığı sırada karısından yediği fırça kısa sürede izlenme rekoru kırdı. 

 

Dolar Yükseliş Sosyal medya Dolar yakan adam Eşi Fırça Protesto ABD Türkiye Edoğan Ekonomik kriz