Sosyal Medya Onu Konuşuyor! Karşınızda Trabzonlu Kardashian: Dilan

TAKİP ET

Sosyal medya, Trabzon'da yaşayan ve paylaşımları ile dikkat çeken Dilan Dere'yi konuşuyor. "Trabzonlu Kim Kardashian" olarak sosyal medyada ün kazanan Dilan Dere'nin paylaşımları da oldukça cesur.

Sosyal medya, Trabzon’da yaşayan ve paylaşımları ile dikkat çeken Dilan Dere’yi konuşuyor. "Trabzonlu Kim Kardashian" olarak sosyal medyada ün kazanan Dilan Dere’nin paylaşımları da oldukça cesur. 

Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında iddialı paylaşımlar yapan 22 yaşındaki Trabzonlu Dilan Dere sanal alemin gündemine oturdu. Dere’nin cesur paylaşımlarını gören bazı sosyal medya kullanıcıları, "Trabzonlu Kim Kardashian" yorumları yapmadan da geçmedi. 

"ADAM GİBİ ADAM ARANIYOR"
Dilan Dere’nin Instagram'da 52 bin, Twitter'da ise 14 bine yakın takipçisi var. Sosyal medyada paylaştığı video ve resimler kadar notları da dikkat çeken Dere, fotoğraflarına "Fiziğin mi var derdin var, adam gibi adam aranıyor, beni sevmeyen takip etmesin net" gibi notlar düşüyor. 

ÖZÇEKİM FOTOĞRAFLAR PAYLAŞIYOR
Trabzon Akçabat'ta 1996 yılında dünyaya gelen Dere, hala burada yaşıyor. Dilan Dere’nin paylaşımlarında vücudu da dikkat çekiyor. 

İşte Dilan Dere'nin o paylaşımları;

dilan dere dilan dere kimdir dilan dere instagram instagram dilan dere Trabzonlu Kim Kardashian magazin son dakika haber