Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Paylaşım Yürekleri Dağladı! Bu Takıma Kalp Dayanmaz

TAKİP ET

Türkiye'nin heyecanla beklediği Galatasaray – Fenerbahçe derbisinden hemen önce çok üzücü bir olay yaşandı.

Türkiye’nin heyecanla beklediği Galatasaray – Fenerbahçe derbisinden hemen önce çok üzücü bir olay yaşandı. Derbiyi izlemek üzere Türk Telekom Stadı’na konuk olarak gelen Fenerbahçe taraftarı Koray Şener, derbiye dakikalar kala kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Yaşanan bu üzücü olay sadece Fenerbahçe taraftarlarını değil, Galatasaray taraftarlarını da derinden üzdü.  

Genç taraftar Koray Şener’den geriye kalanlar ise fotoğraflar ve videolar oldu. genç taraftarın 4 sene evvel sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Kalpten gideceğime eminim. Bu takıma kalp dayanmaz.’ paylaşımı ise tüm Türkiye’yi ağlattı.

Süper Lig’in 11. haftası müthiş br Galatasaray – Fenerbahçe derbisi ile başladı. Türk Telekom Stadı’na konuk taraftar olarak gelen Koray Şener’in, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmesi her iki takım taraftarını üzdü.

Daha 20 yaşında olan genç taraftardan ise geriye fotoğraf, video ve sosyal medya paylaşımları kaldı. Genç taraftarın daha 16 yaşında iken sosyal medya hesabından yaptığı ‘Kalpten gideceğime eminim. Bu takıma kalp dayanmaz.’ paylaşımı türm Türkiye’nin yüreğini dağladı.

Galatasaray Fenerbahçe Koray Şener Süper Lig kalp krizi