Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut İğrençliği Böyle Savundu!

TAKİP ET

İzmir'de para parkuru kandırdığı erkek çocukların istismar eden ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle 17 yıl hapis cezasına çarptırılan sosyal medya fenomeni Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ, 17 yaşındaki kız çocuğuna daha istismar ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarıldı.

Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut İzmir'de Kordon boyundaki çimlerde oturan çocuklara para verip birbiriyle öpüştürüp bu görüntüleri sosyal medyada paylaşmıştı. Görüntüler üzerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Tepki göstererek İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. 15 Ekim 2018 tarihinde harekete geçen polis ekipleri müstehcenlik suçundan Bulut Altuğ ve görüntüleri çeken F.B.B. gözaltına alındı. Olayın ardından sosyal medya fenomeni Gaga Bulut tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Tutuklu sanık Bulut Altuğ hakkında İzmir 5 Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik cinsel istismar mağduru için 8er yıl olmak üzere 16 yıl, Müstehcen görüntüleri yayma suçundan da 1 yıl olmak üzere toplamda 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca 20.000 TL Adli para cezasına çarptırılan Gaga Bulut hakkında bir dava daha açıldığı öğrenildi. 

İĞRENÇ SAVUNMA: KENDİLERİ İSTEDİ

Sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ, Bu defa 17 yaşındaki ikiz kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. Sanık Bulut Altuğ, "Ceza aldığım dosyadaki savunmalarımı tekrar ediyorum. Ödül amaçlı videolar çektiğim doğrudur. Öpüşme oyununu oynamak için kendileri bana ulaştılar. Yalvarır derecesinde yapmak istediklerini söylediler. Kendilerini zorlamadım. İkisinin de 17 yaşında olduğunu biliyordum. Görüntüleri sosyal medyada paylaştım ancak suç olduğunu bilmiyordum" diye konuştu. Tutuksuz sanıklardan F.B.B., arkadaşı Altuğ'un, sosyal medya üzerinden kazandığı parayı yardıma muhtaç çocuklara dağıttığını bu amaçla kendisinin görüntüleri çektiğini öne sürüp, suçlamaları kabul etmedi. Görüntülerin cinsel istismar olmadığını savunan sanık, şaka amaçlı çekildiğini söyledi. H.G.Y. ise Altuğ'un para karşılığında ödüllü yarışma düzenlediğini gördüğünü söyleyerek, "Yarışmaya katıldım. Çekilişte bana bir erkeğin kalçasını ellemem çıktı. Ben de E.U.'nun kalçasını elledim. Bunu yapacağımı o da biliyordu" dedi. 

gaga bulut cinsel istismar son dakika