Sosyal Medya Fenomeni Az Daha Ölüyordu!

TAKİP ET

Ünlü sosyal medya fenomeni Semih Varol kız arkadaşı ile birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından adeta ölümden döndü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Semih Varol kız arkadaşı ile birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından adeta ölümden döndü.

Dün akşam saatlerinde İstanbul E-5 kara yolu üzerinde meydana gelen kazada korku dolu anlar yaşandı. Ünlü sosyal medya fenomeni tarafından kullanılan araca arkadan çarpan başka bir araç trafikte de heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Ünlü sosyal medya fenomeni Semih Varol kız arkadaşı ile birlikte içinde bulunduğu araçtan şans eseri herhangi bir yara almadan atlattı. 

E-5 kara yolu üzerinde meydana gelen kaza sonrasında bir aracın taklalar attığı tespit edildi. Yürekleri ağza getiren görüntülerin ardından olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Bunun üzerine konu hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

FENOMENİN ARACINA ÇARPIP TAKLALAR ATTI

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Cevizlibağ istikametinde meydana gelen kaza sonrasında Kadir Can Ö. tarafından kullanılan aracın birden hakimiyetini kaybettiği ifade edildi. Bunun ardından yolda seyir halinde giden sosyal medya fenomeni Semih Varol'un aracına arkadan çarptıktan sonra taklalar atarak yolda savrulmaya başladı. Takla atan araç bariyerlere çarparak durabildi. Bunun ardından aracın sürücüsü sıkıştığı yerden gelen sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. Yolda güvenlik önlemleri alındı. Kaza sonrasında yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Kaza hakkında soruşturma devam ediyor. Semih Varol ve kız arkadaşının ise herhangi bir yara almadığı öğrenildi. 

semih varol trafik kazası istanbul