Sosyal Medya Çalkalanıyor! Reza Zarrab En Başından Beri ABD Ajanı Mıydı?

TAKİP ET

Son olarak ABD'de itirafçı olan Türk asıllı İran'lı iş adamı Reza Zarrab hakkında son çıkan iddia sosyal medyayı salladı. Son olarak AK Parti İstanbul Milletvekili olan Burhan Kuzu'nun yaptığı bir açıklamada Reza Zarrab'ın en baştan beri ifadelerinin hep çelişkili olduğunu söyleyerek baştan beri Amerika'nın akanı mıydı? Şeklinde bir ifadede bulunması herkesin kafasını karıştırdı.

Son olarak ABD’de itirafçı olan Türk asıllı İran’lı iş adamı Reza Zarrab hakkında son çıkan iddia sosyal medyayı salladı. Son olarak AK Parti İstanbul Milletvekili olan Burhan Kuzu’nun yaptığı bir açıklamada Reza Zarrab’ın en baştan beri ifadelerinin hep çelişkili olduğunu söyleyerek baştan beri Amerika’nın akanı mıydı? Şeklinde bir ifadede bulunması herkesin kafasını karıştırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CNN Türk’te Şirin Payzın’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Ne Oluyor?’ programına konuk oldu. Burada ABD’de yargılanması devam eden Reza Zarrab hakkında yorumlarda bulunan Kuzu, Reza Zarrab davası ile ilgili yaptığı açıklamalarda, Zarrab’ın sürekli çelişkili ifadeler kullandığını dile getirdi.

SOSYAL MEDYA’DA ÇOK KONUŞULAN ZARRAB İDDİASI

Kuzu’nun Reza Zarrab ile ilgili yorumlarında ABD’de görülen davaya yönelik yorumlarda bulunurken yaptığı bir yorum sosyal medyada tartışma konusu oldu. Zarrab’ın en baştan beri verdiği ifadelerde çelişkili sözler kullandığını söyleyen Kuzu, Reza Zarrab’ın en başından beri Amerikan ajanı olabileceği iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Reza Zarrab’ın ABD’ye gidişinde de bir gariplik olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İran’lı iş adamının ABD’de gördüğü muamele şeklinin de fikirlerinde etkili olabileceğini söyledi ancak en başından beri ABD ajanı olabileceği ihtimaline de vurgu yaptı.

 

Dünya haberleri Burhan Kuzu Reza Zarrab iddiası Reza Zarrab ABD Ajanı mıydı Reza Zarrab ajan mı AK Parti İstanbul Milletvekili