Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Ankara'da Baba, 13 Yaşındaki Kızını Taciz Eden Adamı Hadım Etti

TAKİP ET

Ankara'da bir baba 13 yaşındaki kızını taciz ettiğini iddia ettiği adamı sokak ortasında yakalayarak cinsel organının bulunduğu yerden 3-4 bıçak darbesiyle yaraladı.

Ankara’da bir baba 13 yaşındaki kızını taciz ettiğini iddia ettiği adamı sokak ortasında yakalayarak cinsel organının bulunduğu yerden 3-4 bıçak darbesiyle yaraladı.

Sosyal medyada gündem olan olay, Ankara Demetevler’de meydana geldi. İddiaya göre, bir baba 13 yaşındaki kızını taciz ettiğini iddia ettiği adamı sokak ortasında yakalayarak kasığından bıçaklayıp yaraladı.

SOSYAL MEDYA BU OLAYI KONUŞUYOR

Sosyal medyada, ‘Kızını taciz eden sapığı yakalayarak hadım etti’ başlığıyla paylaşılan ve rekor kıran video adeta deprem etkisi yarattı. Ortaya atılan iddiaya göre baba, 13 yaşında olan kızını taciz ettiğini iddia ettiği adamı yakalayarak marketten aldığı bıçakla kasığından yaraladı. Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran videoda, yaralanan adamın eşinin olay yerine geldiği ve ‘Kim yaptı?’ dediği orada bulunan vatandaşlardan birinin de ‘Taciz ettiği kızın babası yaptı’ cevabını verdiği iddia edildi. Birçok kullanıcının da paylaşılan video altına yorum yaparak babaya destek çıktığı öğrenildi.

 

Ankara Demetevler Taciz Baba Kız Hadım Sosyal medya