Sosyal Medya Bu İddialar ile Çalkalanıyor! Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy Arasında Yasak Aşk Var Mı?

TAKİP ET

Acun llıcalı ve Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy arasında yasak aşk mı var? Acun Ilıcalı ve Deren Talu aşk mı yaşıyor? Bugün Sabahın ilk saatlerinden itibaren sosyal medya bu iddialarla çalkalandı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin bugün saat 14'te Silivri Adliyesi'nde görülecek duruşma ile boşanacakları öğrenildi.

Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen magazin basınını çalkalayan iddialar oldukça ilginç. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberinin ardından yasak aşk iddiaları gündeme geldi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin boşanma nedeninin Deren Talu olduğunu iddia etti. Sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ve Acun Ilıcalı Arasında aşk var. Hatta Acun Ilıcalı'nın Deren Talu’ya ev aldığını öne sürüldü. Diğer bir iddia ise Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy arasında yasak aşk olduğu.

BUGÜN BOŞANACAKLAR

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 9 yıl süren birlikteliklerine geçtiğimiz Yıl Marsilya’da düzenlenen düğünle evliliğe taşımıştı. Çiftin Bu birlikteliklerinden 5 yaşında Melisa isminde bir kız çocukları bulunuyordu. Birbirlerine ne kadar aşık olduklarını her fırsatta söyleyen çift boşanma haberleriyle herkesi şok etti. Hafta sonunda magazin basınına düşen boşanma iddialarını bugün Acun Ilıcalı doğruladı. 

YASAK AŞK İDDİALARI

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmasında yasak aşk iddiaları da o dakikadan itibaren gündeme gelmeye başladı. Sosyal medyada hem Acun Ilıcalı'nın hem de Şeyma Subaşı'nın yasak aşk yaşadıkları iddia edildi. Acun Ilıcalı Deren Talu Aşkı gündeme gelirken, Şeyma Subaşı Çağatay Ulusoy ilişkisi de şok etkisi yarattı. Henüz bu iki iddiada doğrulanmadı ancak sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında gönder.

 

Şeyma Subaşı Çağatay Ulusoy ilişkisi Acun Ilıcalı Deren Talu Aşkı acun ılıcalı şeyma subaşı acun ılıcalı deren talu acun ılıcalı deren talu aşkı şeyma çağatay ulusoy şeyma subaşı ve çağatay ulusoy acun ılıcalı deren talu iliş