Sosyal Medya Ayağa Kalktı! İstanbul Bağcılar'da Polise Tokatlı Saldırı

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da Trafikte tartıştığı polise tokatla saldırmaya çalışan genç sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Saldırı sırasında çekilen görüntüler bugün sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

İstanbul Bağcılar'da Trafikte tartıştığı polise tokatla saldırmaya çalışan genç sosyal medyayı ayağa kaldırdı.  Saldırı sırasında çekilen görüntüler bugün sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

İstanbul Bağcılar’da Bugün gündüz saatlerinde yaşanan kavga sosyal medyanın gündemine oturdu. Kavga sırasında çekilen görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması ile sosyal medya kullanıcıları ayağa kalktı.

POLİSE TOKATLI SALDIRI
Kavganın nedeni henüz bilinmezken görüntülerdeki kişinin AK Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Aslan olduğu öne sürüldü.  Görüntülerin devamında polisle tartışan geleceğim polise tokat attığı görüldü.  Fakat olaydan kısa süre sonra saldırgan kişinin Sinan Erdem hastane olmadığı anlaşıldı.  Trafikte yaşanan kavganın görüntüleri ise sosyal medyada hızla yayıldı. Sosyal Medya takipçileri polise yapılan çirkin saldırıya büyük tepki gösterdi.

SİNAN ERDEM ASLAN’DAN AÇIKLAMA
AK Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Aslan,  görüntülerin hızla yayılmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak görüntülerdeki kişinin kendisi ile bir alakası olmadığını ve kendisi üzerinden algı operasyonu yürütülmeye çalıştığını konu hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
İşte Arslan’ın o açıklaması;

sosyal medya istanbul bağcılar polise saldırı polise tokatlı saldırı son dakika son dakika haberi