Sorun Yeniden Başladı! Venezuela Karanlığa Gömüldü!

TAKİP ET

Venezuela'nın başkenti Caracas ve daha birçok eyalete Elektrik verilemedi öğrenildi.

Venezuela Siyasi kriz nedeniyle zor günler geçirirken bir yandan da elektrik kesintileri ile Murat mücadele ediyor. Son iki gündür Nazilli Venezuel’yı karanlığa gömen Elektrik kesintisi 7 saat önce önemli ölçüde giderilmiş de ancak yeniden başladı.
Yerel saatle 11 civarında Caracas'ın çok büyük bir kısmında ve birçok eyalette elektrikler kesildi. Sosyal medyada ve yerel medyada yer alan görüntülere göre ülkenin doğusundaki Guayana eyaletine bağlı Bolivar kentinde bulunan bir elektrik dağıtım  merkezinde patlama oldu.
Henüz bir patlama olduğuna dair ya da yaşanan kesintinin nedeni ne dair yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı. Perşembe günü Venezuela'nın büyük bölümüne elektrik sağlayan bir şirketin hidroelektrik Santrali'nde arıza meydana gelmiş ve 23 eyaletinin 22'sinde elektrik kesilmişti.
Hükümetten yapılan açıklamada hidroelektrik santralini saldırı düzenlendiği ve bunun sonucunda da elektriksiz kalındığı duyurulmuştu.
Firkete muhalifler elektrik kesintisinin yenilenmeyen altyapı nedeniyle meydana geldiğini iddia ederken Bunun nedeni ile Venezuela Devlet Başkanı Nicolas maduro ve hükümeti suçluyor.

son dakika venezuela son dakika haberi elektrik