Sonunda Bulundu! Çorum'da Mezarlıkta Ağlayan Genç Kız Kim Çıktı?

TAKİP ET

Çorum'da bulunan Ulu mezarlık 5 gece boyunca geldiği ve burada bir mezarın başında konuşup ağladığı iddia edilen genç kız bulundu. iddiaya göre evinde bulunan genç kız ruhsal sorunlar yaşadığı için tedavi ettirildi ve emniyete götürülerek sorguya alındı. Genç kızın ifadesinin tamamlandığı ve ailesine teslim edildiği belirtildi.

Çorum'da bulunan Ulu mezarlık 5 gece boyunca geldiği ve burada bir mezarın başında konuşup ağladığı iddia edilen genç kız bulundu.  iddiaya göre evinde bulunan  genç kız ruhsal sorunlar yaşadığı için tedavi ettirildi ve emniyete götürülerek sorguya alındı.  Genç kızın ifadesinin tamamlandığı ve ailesine teslim edildiği belirtildi. 

Çorum'da bulunan Ulu mezarlık görevlileri 26 Nisan gecesi üzerine siyah kıyafetler ve Ayağında da kırmızı ayakkabı olan bir genç kızın mezarlığa geldiğini ve Fatma Çiftçi ait olduğu iddia edilen mezarımın başında konuşup ağladığını fark etti.  Genç kız görevliler tarafından izleyen 5 gece boyunca tekrar ağlarken görüldü.  Hatta görevliler genç kızın kendilerinden korkmaması için not bıraktı.  Bir süre ortada görünmeyen genç kız 1 Mayıs gecesi yine boş mezar başına geldi o sırada kendisini bekleyen polislerden kaçtı.  Daha sonra genç kız hiçbir şekilde mezarlığa gelmedi. Polis genç kızı bulmak için Mezarlığı didik didik ararken ağaçların üstlerine bile bakıldı.  Hatta genç Kızım bulunması için mezarlığa Fotokapan bile kuruldu.  Fakat bütün bu çabalara rağmen genç kız bulunamadı.  Gizemli olayın ardından vatandaşlarda Akın Akın Mezarlığa gelmeyi ve ziyaret etmeye başladı.

GİZEMLİ KIZ BULUNDU İDDİASI
Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ve herkesin yoğun ilgi gösterdiği genç kızın bulunması için polis çalışmalarını sürdürürken,  genç kızın mezarlığın yakınındaki bir evde bulunduğu iddia edildi.  iddialara göre polis ekipleri genç kızın kimliğini Güvenlik kameralarından belirledi ve evinden aldı.  psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen genç kızın hastanede tedavi altına alındığını Daha sonra da emniyete götürülerek ifadesinin alındığı öğrenildi.  İddialara göre genç kız ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi.

SON DAKİKA son dakika haberi Çorum Ulu mezarlık Mezarlıkta ağlayan genç kız gizemli kız