Son Yaz dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Son Yaz dizisi nerede çekiliyor?

TAKİP ET

FOX ekranlarında yayınlanacak olan Son Yaz dizisiyle ilgili merak edilen konular araştırılmaya devam ediyor. Dram türündeki diziyle ilgili pek çok konu TV severlerin gündeminde yer alıyor.

FOX ekranlarında yayınlanacak olan Son Yaz dizisiyle ilgili merak edilen konular araştırılmaya devam ediyor. Dram türündeki diziyle ilgili pek çok konu TV severlerin gündeminde yer alıyor. Merakla beklenen dizinin tanıtımı yayınlanırken heyecan bir kat daha arttı. Peki, Son Yaz dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Son Yaz dizisi nerede çekiliyor? İşte tüm merak edilenler…

Son Yaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Çok yakında FOX TV’de izleyiciyle buluşması beklenen Son Yaz dizisi yayınlanan fragmanıyla izleyiciyi epey heyecanlandırdı. Dizinin Çeşme ve Alaçatı ilçelerinde çekildiği öğrenilirken konusuyla beraber bu iki ilçenin doğal güzelliklerini de izleyiciyle buluşturacağı görülüyor. 


Son Yaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Merakla beklenen Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda ise Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Sinan Tuzcu, Sarp İkiler ve Arif Pişkin yer alıyor. 

Son Yaz Dizisi Konusu

İdealist bir Savcı olan Selim Kara ve suç dünyasının içinde yetişmiş olan Akgün’ün yolları hiç beklenmedik bir şekilde kesişir. Tehlikeli ve sorunlu olmasının yanında oldukça duygusal bir genç olan Akgün’ü ailesinin yanına Çeşme Sitesi’ne getirmek zorunda kalan Savcı Selim Kara, bitme aşamasına gelen evliliği ve hayatını korumak için söz verdiği Akgün arasında sıkışıp kalır. Ege’de bir yaz daha bitmek üzereyken Selim, Akgün ve tüm çevresi için her şeyin alt üst olacağı bir zaman yaklaşmaktadır ve bu onlar için her şeyin iyi olduğu Son Yaz’dır. 



 

son yaz ali atay alperen duymaz dizi fragman