Son Operasyonlarla Terör Örgütü PKK'nın Beli Kırıldı!

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyonların ardından örgütün belinin kırıldığı ve artık eylem yapma gücünü dahi bulamadıkları ifade edildi. Başarılı operasyonlar için komutanlara madalya verildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadele süreci içerisinde gerçekleştirilen operasyonları anlattı. Bu operasyonlarda elde edilen başarılar bir kez daha gündeme taşındı. Özellikle son aylarda gerçekleştirilen operasyonların son derece başarılı olduğunu ve terör örgütü pkk içerisinde ciddi çözülmelerin yaşandığını anlattı. Son aylarda pkk terör örgütünün güç kaybetmesinden dolayı terör faaliyetlerinin de giderek kısıtlandığını anlattı.

Terör örgütü PKK ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Bu süreç içerisinde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonların ardından çok ciddi kırılmaların meydana geldiği açıklandı. Önümüzdeki günlerde terör örgütünün tamamen etkisiz bir hale getirilmesi için operasyonların devam edeceği, planlamaların hala devam ettiği açıklandı. 

KUVVET KOMUTANLARI MADALYA ALDI

Türk Silahları Kuvvetlerinde bir yıldır başarılı şekilde kuvvet komutanlığı yapan komutanlara şeref madalyasının verildiği bir tören düzenlendi. Bu tören ile birlikte pek çok komutanın üstün hizmet madalyası aldığı öğrenildi. 

Terör örgütüne yönelik mücadelenin sonuna kadar devam edeceği konusunda törenin ikinci yarısında önemli açıklamalar gerçekleştirildi. En son teröristin de etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin hız kesmeden devam edeceği ana hedeflerden birisi olarak açıklandı. İlerleyen dönemlerde planlanan operasyonların başarılı geçmesi halinde tüm teröristlerin etkisiz hale getirilmesinin mümkün olacağı dile getirildi. Son zamanlarda yürütülen operasyonlarda pek çok teröristin etkisiz hale getirildiği, geri çekildikleri ve yine pek çok teröristin teslim olduğu ortaya çıktı. 

pkk operasyon milli savunma