Son Noktayı Koydu! Muharrem İnce İBB Adayı Olacak Mısınız Sorusunu Canlı Yayında Yanıtladı

TAKİP ET

24 Haziran seçimlerinde CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, canlı yayında kendisine yöneltilen 'İBB adayı olacak mısınız?' sorusuna net bir şekilde yanıt vererek son noktayı koydu.

24 Haziran seçimlerinde CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, canlı yayında kendisine yöneltilen ‘İBB adayı olacak mısınız?’ sorusuna net bir şekilde yanıt vererek son noktayı koydu. 

Habertürk TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ adlı programa telefonla bağlanan Muharrem İnce, önemli açıklamalarda bulundu. Programın konukları arasında olan Nuh Albayrak’ın ‘Muharrem İnce 24 Haziran gecesi ortadan kayboldu’ sözlerine tepki gösteren İnce, ‘O geceyi ben değil, parti yönetir. Ben adayım sadece, benim işim bitti. Partinin, MYK’nın işi o geceyi yönetmek.’ dedi. 

İBB ADAYI İNCE Mİ OLACAK?

Programın moderatörü olan Didem Arslan Yılmaz ise canlı yayına bağlanan Muharrem İnce’ye herkesin merak ettiği ‘İBB adayı olacak mısınız?’ sorusunu sordu. Muharrem İnce bu soruya, ‘Ben Genel Başkan olarak Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorum, nokta. İstanbul’a aday olmak isteyen çok arkadaşımız var. Önerim ne derseniz, 200 bin üyenin önüne sandık koyarak belirlenmesidir.’ dedi. 

 

Muharrem İnce Habertürk Canlı yayın İBB aday yerel seçimler açıklama