Son Hali Korkunç! 22 Yaşındaki Genç İskelete Benzemek İçin Burnunun ve Kulağının Yarısını Kesti

TAKİP ET

Kolombiyalı 22 yaşındaki bir genç yüzünün bir iskeletin kafatası gibi görünmesini isteyerek burnunun ve kulaklarının yarısını kesti.

Kolombiyalı 22 yaşındaki bir genç yüzünün bir iskeletin kafatası gibi görünmesini isteyerek burnunun ve kulaklarının yarısını kesti.

Kolombiya’da yaşamını sürdüren 22 yaşındaki Eric Yeiner isimli bir genç çocukluğundan beri iskeletlere ve bu gibi farklı şeylere takıntılı olduğunu ve yaklaşık 2 yıl boyunca geçirdiği ameliyatlar sonrasında ölen annesinin iskeletine benzemek için burnunun ve kulaklarının yarısını kesti.

DİLİNİ İKİYE BÖLDÜRDÜ

Ölen annesinin iskeletine benzemek isteyen Eric, ameliyatların ardından burnunun ve kulaklarının yarısını keserken dilini ikiye böldürerek griye boyattı. Öte yandan vücudunun hemen hemen her tarafı dövmeyle kaplı olan Eric, yüzüne de kafatası gibi görünmesini sağlayan kalıcı bir dövme yaptırdı. Gözaltlarını koyulaştıran ve ağzının etrafına iskelet dişleri de ekleten Eric, bu görüntüsü sebebiyle çevresinden büyük eleştiriler aldığını söyledi. 

‘VÜCUT DEĞİŞİKLİĞİ KİŞİSEL BİR KARARDIR’

Görüntüsü yüzünden çevresinden büyük tepkiler aldığını söyleyen Eric, ‘Vücut değişikliği kişisel bir karardır ve yargılanmamalıdır.’ dedi. Kafataslarının kendisinin kardeşi gibi olduğunu söyleyen Eric, kendini onlara çok bağlı hissettiğini de sözlerine ekledi. Çocukluğundan beri yürüyen bir kafatasına dönüştürülmenin tek hayali olduğunu söyleyen Eric, kendisinin diğer insanlardan farklı görünmek isteyen normal bir insan olduğunu ve böyle kendini iyi hissettiğini söyledi. 

Dünya haberleri Kolombiya iskelet genç burun kulak kafatası