Son Dakikaları Nefes Kesti! Üç Puan Fenerbahçe'nin Oldu

TAKİP ET

Süper Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, 26. haftanın açılış karşılaşmasında Kadıköy'de Demir Grup Sivasspor'u ağırladı.

Süper Toto Süper Lig’de sıkıntılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, 26. haftanın açılış karşılaşmasında Kadıköy’de Demir Grup Sivasspor’u ağırladı. Son 20 dakikası nefes kesen karşılaşmada 1 – 0 geriye düşen Fenerbahçe, müthiş bir geri dönüşle sahadan 2 – 1 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

Küme düşme hattından bir türlü uzaklaşamayan Fenerbahçe, geçen hafta konuk olduğu Medipol Başakşehir’e 2 – 1 kaybetmiş ve seyircisini hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu mağlubiyetin ardından Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına stresli ve sıkıntılı çıkan Fenerbahçe, mücadelenin ilk yarısında pozisyon üretmekte zorlandı. Demir Grup Sivasspor’unda pozisyon üretmekte zorlandığı ilk yarı başladığı gibi 0 – 0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda istekli başladı. İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan her iki ekip, pozisyonlara girmeye başlayınca futbolseverler nefeslerin tutulduğu bir ikinci yarı izledi. Karşılaşmada ilk gol sesi Demir Grup Sivasspor’dan geldi. 73. dakikada gelişen Demir Grup Sivasspor atağında Emre Kılınç’ın asistinde fileleri havalandıran Özer Hurmacı takımını Kadıköy’de 1 – 0 üstünlüğe taşıdı. Fenerbahçe taraftarının bu golün ardından bir hüsran daha mı yaşanacak diye düşünmeye başladığı anda gelişen Fenerbahçe atağında Roberto Soldado düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek 74. dakikada skora denge getirdi. Karşılaşmanın 86. dakikasında Hasan Ali Kaldırım’ın soldan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Mehmet Ekici, topu adeta iğne deliğinden geçirerek ağlara gönderip takımını 2 – 1 üstünlüğe taşıyınca Kadıköy’de karnaval havası yaşandı. Karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçe, sahadan 2 – 1 üstünlükle ayrıldı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 31’e yükseltirken, Demir Grup Sivasspor 34 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig Fenerbahçe Demir Grup Sivasspor son dakika haber Kadıköy