Son Dakika! Yunanistan'da Savaş Uçağı Düştü!

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre Yunanistan'da savaş uçağının düştüğü belirtildi. Yunanistan Eğriboz Yarımadası'nın kuzeyinde yer alan Skopelos Adası yakınlarında Yunan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağının düştüğü belirtildi. Yunan Hava Kuvvetlerine ait olan ve yere çakılan Mirage 2000 tipi savaş uçağından pilotun sağ olarak kurtarıldığı bilgisi alındı. İşte detaylar.

Gelen son dakika bilgisine göre Yunanistan’da savaş uçağının düştüğü belirtildi. Yunanistan Eğriboz Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Skopelos Adası yakınlarında Yunan Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağının düştüğü belirtildi. Yunan Hava Kuvvetlerine ait olan ve yere çakılan Mirage 2000 tipi savaş uçağından pilotun sağ olarak kurtarıldığı bilgisi alındı. İşte detaylar. 

Yunanistan’dan bir son dakika bilgisi alındı. Yunanistan Eğriboz Yarımadası’nın Kuzeyinde yer alan Skopelos Adasının yakınlarında bulunan Yunan Hava Kuvvetlerine ait olan Mirage 2000 tipi savaş uçağının düştüğü bilgisi alındı. 

PİLOT SAĞ KURTULDU

Olayla ilgili gelen açıklamada Yunan basını, savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında düştüğünü uçağın motorunda bir teknik arıza meydana geldiğini ve otomatik fırlatma sistemini kullanmakta olan pilotun düşen uçaktan sağ kurtulduğu belirtildi. Yaşanan kazanı hemen ardından Midilli ve Sakız Adalarında 2 Puma helikopter ve bölgede ki gemiler tarafından rama kurtarma çalışmaları yapıldı. 

 

son dakika yunanistan savaş uçağı düştü yunanistan savaş uçağı son dakika bilgisi