Son Dakika! Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel Damadı Tarafından Öldürüldü!

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre Yeni Akit'in Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel'in damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirtildi. Alınan bilgilere göre Kadir Demirel'in Başakşehir'de bulunan evinde damadıyla tartıştığı ve damadı tarafından öldürüldüğü iddia edilirken aynı olayda karısının da ağır yaralandığı bilgisi alındı.

Gelen son dakika bilgisine göre Yeni Akit’in Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel’in damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirtildi. Alınan bilgilere göre Kadir Demirel’in Başakşehir’de bulunan evinde damadıyla tartıştığı ve damadı tarafından öldürüldüğü iddia edilirken aynı olayda karısının da ağır yaralandığı bilgisi alındı.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel’in damadı tarafından öldürüldüğü haberi alındı. Konuyla ilgili kesin bir bilgi bulunmazken gelen iddialara göre Kadir Demirel Başakşehir’de bulunan evinde damadı ile tartıştı. Tartışmanın ardından damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Öte yandan Kadir Demirel’in eşi Esma Demirel’in de yaşanan olayda ağır yaralandığı bilgisi alındı.

KADİR DEMİREL KİMDİR?

Yeni Akit Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel 1961 yılı Niğde doğumludur. Marmara Üniversitesinde eğitimini tamamlayan Kadir Demirel ilk olarak Milli Gazetede işe başladı. 5 yıl Milli Gazetede çalışan Kadir Demirel daha sonra Sabah Gazetesine geçti ve bunun ardından askere gitti.

Askerlikten döndükten sonra Zaman Gazetesinde işe başlayan Kadir Demirel 1998 yılında Moskova Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. 2000 yılında Zaman Gazetesindeki işinden ayrılan Kadir Demirel 5 yıl Şafak Gazetesinde Yazı İşleri Koordinatörlüğü yaptı. 2014 yılının Kasım ayında Yeni Şafak Gazetesinden ayrılan Kadir Demirel yine Kasım ayında Yeni Akit Yazı İşleri ve Yayın Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başladı. Kadir Demirel 14 Mart 2016 yılında Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni oldu. 

 

son dakika yeni akit genel yayın yönetmeni yeni akit genel yayın yönetmeni öldü kadir demirel