Son Dakika! Yemen Suudi Arabistan'a Balastik Füzeyle Saldırdı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Yemen'deki Hulusilerin Suudi Arabistan'ın başkenti Riya'ya balistik füzeli saldırı gerçekleştirdiği öğrenildi. Gelen bilgilerde göre saldırı gerçekleştirilen füzenin havada etkisiz hale getirildiği ve havalimanında patlama yaşandığı belirtildi.

Alınan son dakika bilgisinde Yemen’deki Hulusilerin Suudi Arabistan’ın başkenti Riya’ya balistik füzeli saldırı gerçekleştirdiği öğrenildi. Gelen bilgilerde göre saldırı gerçekleştirilen füzenin havada etkisiz hale getirildiği ve havalimanında patlama yaşandığı belirtildi.

Yemen’deki Hulusiler tarafından Suudi Arabistan başkenti Riyad’a yönelik olarak balistik füzeli saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. 

FÜZE HAVADA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Balistik füzeli saldırı sonrasında bilgi alınan kaynaklarda, atılan balistik füzenin Suudi Arabistan füze savunma sistemi ve Riyad kenti yakınlarında havadayken etkisiz hale getirildiği belirtildi.

BÜYÜK BİR PATLAMA YAŞANDI

Yemen’den atılan balistik füzenin havada etkisiz hale getirildiği sıralarda yaşanan patlamanın başkent Riya’ın büyük bir bölümünden duyulduğu öğrenildi.

HAVALİMANINI MI VURDU?

Bazı kaynakların geçtiği haberlerde de, atılan balistik füzenin havalimanı yakınlarına düştüğü öne sürülürken bazı kaynaklarda havalimanına düşen şeyin havada imha edilen füzenin parçaları olduğu belirtildi. Saldırı hakkında net bir açıklama yapılmazken ölü ve yaralı olup olmadığı da henüz belirtilmedi.

 

Son dakika Yemen Suudi Arabistan Riya Balistik Füze Saldırı Havalimanı Patlama Başkent