Son Dakika Van ve Şemdinli'den Acı Haber! 4 Asker ve 1 Korucu Şehit Oldu!

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre Şemdinli ve Tendürek Dağı kırsalından acı haberler alındı. PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 asker ve 1 korucunun şehit olduğu bilgisi alındı. Çıkan çatışmalarda 9 teröristin öldürüldüğü bilgisi de verildi.

Gelen son dakika bilgisine göre Şemdinli ve Tendürek Dağı kırsalından acı haberler alındı. PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 asker ve 1 korucunun şehit olduğu bilgisi alındı. Çıkan çatışmalarda 9 teröristin öldürüldüğü bilgisi de verildi. 

Şemdinli ve Tendürek Dağı kırsalından şehit haberi alındı. Acı haberle birlikte 4 askerin ve 1 korucunun şehit olduğu bilgisi verildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin konuyla ilgili yaptığı açıklamaya göre, Van Çaldıran Gülizar Mahallesi kırsalında PKK’lı terör örgütü tarafından kesilen karayolunda 3 tır yakılması olayının ardından bölgede güvenlik güçleri oldukça sıkı bir arama çalışma başlatmıştı. Güvenlik güçlerinin arama çalışma faaliyetleri esnasında PKK’lı teröristlerle çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada üç kahraman askerin ve bir kahraman korucunun şehit edildiği ve 4 kahraman askerin yaralandığı bilgisi verildi. Yaralanan askerlerin hemen hastaneye kaldırıldığı ve bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi. 

9 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinden gelen açıklamaya göre Van’ın Çaldıran İlçesi Kırsalında yürütülmekte olan operasyonda Tendürek Bölgesinde 9 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi verildi. 

ŞEMDİNLİDEN ŞEHİT HABERİ

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinden de şehit haberi alındı. Şemdinli İlçesinde bulunan Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilmekte olan operasyon esnasında PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğu haberi alındı. 

 

van ve şemdinliden acı haber son dakika van ve şemdinliden şehit haberi 4 asker ve 1 korucu şehit oldu şemdinli ve tendürek dağı kırsalı