Son Dakika! Usta Oyuncu Can Gürzap Trafik Kazası Geçirdi, Sağlık Durumu Nasıl?

TAKİP ET

Son dakika haberi… Tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya Sapanca ilçesinde Bir motosikletin çarpması sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Kazada motosiklet sürücüsünün de yaralandı ve Can Gürzap ile aynı hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Davut Tataroğlu karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Gürzap in sağlık durumu hakkında Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz öğütlü açıklama yaptı. Ünlü oyuncunun kafa ve göğüs travması olduğunu söyleyen öğütlü, henüz Hayati tehlikesinin olup olmadığının belli olmadığını söyledi.

Son dakika haberi… Tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya Sapanca ilçesinde Bir motosikletin çarpması sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Kazada motosiklet sürücüsünün de yaralandı ve Can Gürzap ile aynı hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.  Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Davut Tataroğlu karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Gürzap in sağlık durumu hakkında Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz öğütlü açıklama yaptı. Ünlü oyuncunun kafa ve göğüs travması olduğunu söyleyen öğütlü,  henüz Hayati tehlikesinin olup olmadığının belli olmadığını söyledi.

Usta Oyuncu Can Gürzap Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bıraktıktan sonra yolun karşısına geçmek istediği sırada Kocaeli istikametine giden 21 yaşındaki Suriye uyruklu F.H’nin kullandığı plakasız motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

KAFA VE GÖĞÜS TRAVMASI VAR
Bu akşam saat 22 sularında Sapanca ilçesi Hasanpaşa Mahallesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 74 yaşındaki Tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, aracını yol kenarına Park ettikten sonra yolun karşısına geçmek için caddeye çıktı. Bu sırada Kocaeli yönünden gelen Suriye uyruklu sürücünün kullandığı motosiklet ünlü oyuncuya çarptı. Can Gürzap kanlar içerisinde kalırken, çevrede bulunan vatandaşların yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Can Gürzap’a burada ilk müdahale yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

 

can gürzap can gürzap trafik kazası can gürzap sağlık durumu sakarya sapanca son dakika can gürzap son dakika