Son Dakika! Ukrayna'da Patlama: Aralarında Milletvekili de Bulunan Çok Sayıda Yaralı Var

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de patlama meydana geldiği öğrenildi. Yaşanan patlamada 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenilirken 3 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Yaralıların arasında Ukraynalı bir Milletvekilinin de yer aldığı belirtildi.

Alınan son dakika bilgisinde Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de patlama meydana geldiği öğrenildi. Yaşanan patlamada 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenilirken 3 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Yaralıların arasında Ukraynalı bir Milletvekilinin de yer aldığı belirtildi.

Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de bir patlama meydana geldiği dünya ajanslarından son dakika bilgisi olarak geçti. Alınan bilgilerde, patlama sonucunda 1 kişinin yaşamını yitirdiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralılar arasında Ukraynalı bir Milletvekilinin de yer aldığı belirtildi. 

YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Patlama sonrasında Ukrayna İçişleri Bakanı Zoryan Şikiryak bir açıklama yaptı. Açıklamada, yaşanan patlamada 4 kişi yaralandığı ve yaralılardan birinin kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden yaralı şahsın 30 yaşında olduğu belirlenirken patlamada yaralanan diğer 3 kişinin hastaneye götürülerek tedavi altına alındığı bilgisi verildi. Hastanede tedavi altına alınan 3 yaralıdan birinin Ukrayna Milletvekili İhor Mossiykuç olduğu aktarıldı.

 

Ukrayna Kiev Patlama 1 ölü 3 yaralı Ukrayna Milletvekili Son dakika