Son Dakika! Türkiye'nin Konuştuğu O İddia Doğru Çıktı, Acı Haber Geldi

TAKİP ET

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde Su seviyesi yükselen dereye kapılarak kaybolan ve içinde 4 gencin bulunduğu tahmin edilen otomobil kaybolduğu yerden yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu. Dereye düşen araçtan üç gencin cesedi çıkarılırken araçta olduğu iddia edilen bir gencin daha bulunması için çalışmalar sürüyor.

Alınan bilgiye göre dün sabah başlayan çalışmalar sonuçsuz kaldı ve havanın kararmasının ardından akşam saatlerinde çalışmalar sona erdi. Ekipler bu sabah bölgeye gelerek son kontrollerini ardından yeniden çalışmaya başladı. Araçta oldukları iddia edilen gençlerinde yakınları sabah erken saatlerden itibaren bölgeye geldi. Diğer yandan bölgede 112 Acil Servis ekipleri de çok sayıda ambulansla bölgede hazır bekledi.

Bugün de devam eden çalışmalara Çanakkale ve Tekirdağ Emniyet müdürlükleri Deniz polisi ve Sualtı ekipleri sahil güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri afet ve acil durum yönetimi Başkanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü ekipleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ayvalık itfaiye Amirliği ile Ezine Belediyesi itfaiye Amirliği ekipleri katıldı.

Metal arama dedektörleri kullanılarak söz konusu otomobilin yerinin tespit edilmesi için bugün Sualtı çalışmalar yürütüldü. Havadan da sahil güvenlik Komutanlığına ait bir helikopter tarafından arama ve kurtarma faaliyetleri sonucu otomobil akıntıya kapıldı yerden yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu.

son dakika çanakkale ezine dereye kapılan araç son dakika haberi