Son Dakika! Türk Sinemasının "Sultan"ı Türkan Şoray Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

Türk sinemasının "Sultan" lakabıyla tanınan ünlü ismi Türkân Şoray hastaneye kaldırıldı. Türkan Şoray'ın bir haftadır, sağlık sorunları nedeniyle bir haftadır hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı.

Türk sinemasının "Sultan" lakabıyla tanınan ünlü ismi Türkân Şoray hastaneye kaldırıldı. Türkan Şoray’ın bir haftadır, sağlık sorunları nedeniyle bir haftadır hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı. 

Türkan Şoray, böbreklerinde oluşan rahatsızlık nedeniyle de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ameliyat olmuştu. Bu defa da bağırsaklarında sorun olan ünlü oyuncunun yaklaşık bir haftadan bu yana Fulya’da bulunan özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 

TÜRKAN ŞORAY KİMDİR?
1945 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Türkan Şoray, sinema ile 1964 yılında tanışmıştır. İzleyicilerin gönlüne "Sultan" lakabıyla taht kuran güzel oyuncu, Acı Hayat filmi ile 1964 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en başarılı kadın oyuncu ödülünü almıştır. Türkan Şoray, bir çok filmde ve dizide rol almış, 1983 – 1987 yılları arasında yine kendisi gibi oyuncu Cihan Ünal ile evli kalmıştır. Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın Yağmur Ünal isimli kız çocukları bulunmaktadır. 

 

son dakika türkan şoray hastane türkan şoray kimdir türkan şoray hastaneye kaldırıldı son dakika haberi