Son Dakika! Tunceli'de Teröristler Bombalı Saldırı Düzenledi! 1 Uzman Çavuş Yaralı

TAKİP ET

Son dakika… Bölücü terör örgütü PKK'lılar kırsal bölgede operasyona çıkan güvenlik güçlerine daha önceden yola döşedikleri uzaktan kumandalı bombayı patlatarak saldırıda bulundu ve bombanın patlaması sonucunda 1 Uzman Çavuş yaralandı. İşte detaylar…

Son dakika… Bölücü terör örgütü PKK’lılar kırsal bölgede operasyona çıkan güvenlik güçlerine daha önceden yola döşedikleri uzaktan kumandalı bombayı patlatarak saldırıda bulundu ve bombanın patlaması sonucunda 1 Uzman Çavuş yaralandı. İşte detaylar…

Tunceli’den son dakika haberi! Tunceli’nin Hozat ve Çemişgezek İlçesi’nin tam ortasında bulunan Aliboğazı Vadisi’nin olduğu noktada terör örgütü PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için ve bölgedeki sığınakların imha edilmesi için operasyona çıkan güvenlik güçleri, arama-tarama faaliyetlerine devam ettiği esnada teröristler daha önceden yola döşemiş olduğu el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi.

1 UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI

Teröristlerin el yapımı bombayı askerlerin geçişi esnasında patlaması sonucunda ise 1 Uzman Çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuş ise güvenlik önlemleri altında hemen bölgeye gelen helikopter ile hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı.

Bölgeye ise Hozat 51. Komando Tugayı’ndan ve Tunceli’de bulunan özel birliklerden takviye ekipler gönderildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi içinse bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

sn dakika haberler Tunceli haberleri Tunceli Hozat haberleri Çemişgezek haberleri pkk terör saldırısı terör operasyonu