Son Dakika! Trump'un Yaptırım Açıklamasının Ardından Erdoğan ve Putin Arasında Sürpriz Görüşme

TAKİP ET

Son dakika! ABD Başkanı Donald Trump kısa süre önce bir açıklama yaparak, Türkiye'ye yönelik yeni yaptırım kararlarını onayladığını söylemişti. Bu açıklamanın ardından Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i arayarak ekonomik ve ticari ilişkiler hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.

Son dakika! ABD Başkanı Donald Trump kısa süre önce bir açıklama yaparak, Türkiye’ye yönelik yeni yaptırım kararlarını onayladığını söylemişti. Bu açıklamanın ardından Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i arayarak ekonomik ve ticari ilişkiler hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. 

Türkiye güne dolardaki hızlı yükselişle başlarken, ABD Başkanı Trump döviz kurlarını hareketlendirecek bir açıklama daha yaptı ve Türkiye'ye yönelik yeni yaptırım kararlarını açıkladı. Trump’un bu açıklamasının ardından Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i aradı. İki liderin ekonomik ve ticari ilişkileri ele aldığı öğrenildi. 

TÜRKİYE VE RUSYA ARASINDAKİ İLİŞKİLERDEN MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER
Başkan Erdoğan ve Putin arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde iki lider, Türkiye ile Rusya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin olumlu bir seyir izlemesinden memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Ayrıntılar geliyor...

 

son dakika Trump yaptırım kararı son dakika haberi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Başkan Erdoğan