Son Dakika! Trump'tan Yeni Açıklama: Türkiye İçin Yeni Yaptırımları Onayladım

TAKİP ET

Son Dakika! Türkiye döviz depremi ile sarsılırken, Trump'tan yeni açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD Başkanı Trump, "Türkiye ile aramız iyi değil. Türk lirası paramız karşısında hızla değer kaybediyor. Türkiye'den çelik ve alüminyumda gümrük vergisinin iki katına çıkarılmasına onay verdim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Türkiye döviz depremi ile sarsılırken, Trump’tan yeni açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD Başkanı Trump,  "Türkiye ile aramız iyi değil. Türk lirası paramız karşısında hızla değer kaybediyor. Türkiye'den çelik ve alüminyumda gümrük vergisinin iki katına çıkarılmasına onay verdim." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD Başkanı Trump, Türkiye’de yaşanan döviz depremi hakkında konuştu. Trump açıklamasında, "Türkiye ile aramız iyi değil. Türk lirası paramız karşısında hızla değer kaybediyor. Türkiye'den çelik ve alüminyumda gümrük vergisinin iki katına çıkarılmasına onay verdim." ifadelerini kullandı.

"GÜMRÜK VERGİLERİNİN İKİYE KATLANMASINA ONAY VERDİM"
Twitter’den bir mesaj paylaşan Trump, "Türk lirası, çok güçlü dolarımız karşısında hızla düşerken Türkiye'den gelen çelik ve aluminyum üzerindeki gümrük vergilerinin ikiye katlanmasına onay verdim! Alüminyumda bu oran artık yüzde 20, çelikte de yüzde 50. Türkiye ile ilişkilerimiz bu dönemde iyi değil!" dedi.

 

son dakika trump dolar türkiye yaptırım