Son Dakika! Teröristlerden Kalleş Saldırı, Kamptaki Sivilleri Vurdu: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Terör örgütü YPG'nin Atme Mülteci kampına düzenlenen roketli saldırı sonucunda 3 kişinin öldüğü 15 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Terör örgütü YPG’nin Atme Mülteci kampına düzenlenen roketli saldırı sonucunda 3 kişinin öldüğü 15 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. 

Terör örgütü YPG hain saldırılarına devam ediyor. Suriye Afrin bölgesinde yer alan ve Hatay sınırında bulunan Atme’deki Mülteci kamplarını hedef alan teröristler düzenledikleri roketli saldırı sonucunda 3 kişinin ölümüne 15 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

MÜLTECİ KAMPINA ROKET ATTILAR

TSK ve ÖSO birlikleri 20 Ocak 2018 tarihinde Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna bölgedeki PKK, PYD, YPG ve DEAŞ’lı teröristlerin temizlenmesi ve bölge halkının huzur ve refahı sağlaması için devam ettirdiği operasyonlarda büyük bozguna uğrayan terör örgütleri bugün Suriye sınırında yer alan Atme kasabasında bulunan Suriyeli Mültecilerin kampına roketli saldırı düzenledi. 

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Düzenlenen hain saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre, kamptaki Suriyeli sivillerden 3 kişinin hayatını kaybettiği 15 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralanan sivillerin ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

TSK'DAN MİSLİYLE KARŞILIK

Suriyeli Mültecilerin konakladığı kampları hedef alan YPG'li teröristler yaptıkları roketli saldırı sonucunda 3 kişinin ölümüne 15 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu. Yaralı Mülteciler ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınırken bölgede görevini sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri namlularını YPG mevzilerine çevirdi ve mevzileri top atışına tutarak saldırıya misliyle karşılık verdi. 20 Ocak 2018 tarihinden itibaren Suriye Afrin bölgesinde başlatılan ve Özgür Suriye Ordusu birlikleri ile beraber yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında TSK ve ÖSO birlikleri bölgedeki halkın huzur, refah ve güvenliğini sağlamak için görevini sürdürüyor.

Son dakika Suriye YPG Mülteci kampı Saldırı Atme