Son Dakika! Teröristler Suriye'den Ateş Açtı Kurşunlar Ceylanpınar'a Düştü: 1'i Çocuk 2 kişi Yaralı

TAKİP ET

YPG'li teröristlerin Suriye'den havaya açtıkları ateş sonucunda Ceylanpınar ilçesinde 12 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk ve 47 yaşındaki babanın yaralandığı öğrenildi. YPG'li teröristlerin kutlama yaptıkları için havaya ateş açtıkları bilgisi alındı.

YPG’li teröristlerin Suriye’den havaya açtıkları ateş sonucunda Ceylanpınar ilçesinde 12 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk ve 47 yaşındaki babanın yaralandığı öğrenildi. YPG’li teröristlerin kutlama yaptıkları için havaya ateş açtıkları bilgisi alındı.

Şanlıurfa’nın hemen karşısında yer alan Resulayn’da kutlama yapmak için havaya ateş aötıkları öğrenilen YPG’li teröristlerin açtıkları ateş sonucunda Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde bulunan 12 yaşındaki Yunus Büyük ve 47 yaşındaki baba Abdulkadir Büyük yaralandı. Kurşunların isabet ettiği baba ve oğul yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

KUTLAMA YAPMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTILAR

Alınan bilgilere göre, aralarında çoğunlukla YPG’li teröristlerin bulunduğu Suriye Demokratik Güçleri’nin Rakka kentinin DEAŞ’tan temizlenmesini kutladıkları ve bu esnada havaya ateş açtıkları öğrenildi. Buranın haricinde Resulayn’da da kutlamalara başlanmış ve kutlamalar esnasında teröristlerin havaya açtığı ateş sonucunda çıkan kurşunlardan birinin 47 yaşında olan baba Abdulkadir Büyük’ün parmağına 12 yaşındaki oğlu Yunus Büyük’ün ise bacağına isabet ettiği öğrenildi. Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde açılan ateş sonucunda yaralanan talihsiz baba ve oğulun sağlık ekiplernce Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındıkları ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

 

Son dakika Suriye YPG teröristler ateş Ceylanpınar 2 yaralı Kutlama havaya ateş açtılar