Son Dakika! Teröristler Şırnak AK Parti İlçe Başkanının Yolunu Keserek Aracını Ateşe Verdi

TAKİP ET

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde bir grup PKK'lı terörist yolunu kestiği AK Parti ilçe başkanı Kamil Durmuş'a ait olan otomobili kundakladı. İlçe başkanına ait olan araç cayır cayır yanarken teröristlerin dağlık alana kaçtığı öğrenildi.

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde bir grup PKK’lı terörist yolunu kestiği AK Parti ilçe başkanı Kamil Durmuş’a ait olan otomobili kundakladı. İlçe başkanına ait olan araç cayır cayır yanarken teröristlerin dağlık alana kaçtığı öğrenildi.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi başkanı olan Kamil Durmuş’a ait araç bir grup PKK’lı terörist tarafından ateşe verildi. Olayın Şırnak-Beytüşşebap karayolu 25’inci kilometresi Günyözü köyüne yakın bir civarda meydana gelirken saat 21.00 sularında bir grup PKK’lı teröristin aracı içinde olan ilçe başkanı Kamil Durmuş’u aracından indirerek aracı ateşe verdiği öğrenildi. Aracın içinde Kamil Durmuş ve yeğeni Cihat Akdağ olduğu öğrenildi. Teröristlerin ilçe başkanının aracını ateşe vererek ardından dağlık alana doğru kaçtıkları öğrenildi. 

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Teröristlerin aracı yakmasının ardından kaçtığı belirlenirken araçta bulunan Cihat Akdağ’ın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin bölgede kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattığı öğrenildi. 

 

son dakika şırnak beytüşşebap ak parti ilçe başkanı otomobil teröristler ateşe verdi yol kesme