Son Dakika! Terörist Başı Salih Müslim Çıkarıldığı Mahkemede Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Türkiye'nin hakkında kırmızı bülten çıkarttığı terör örgütü PYD lideri Salih Müslim, Çekya'nın Prag kentinde yakalanmıştı. Bugün ise mahkemeye çıkartılan Müslim'in serbest bırakıldığı iddia edildi. İşte detaylar…

Türkiye’nin hakkında kırmızı bülten çıkarttığı terör örgütü PYD lideri Salih Müslim, Çekya’nın Prag kentinde yakalanmıştı. Bugün ise mahkemeye çıkartılan Müslim’in serbest bırakıldığı iddia edildi. İşte detaylar…

Türkiye’nin hakkında yakalanması için kırmızı bülten çıkarttığı terör örgütü PYD lideri Salih Müslim, geçtiğimiz günlerde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti olan Prag’da yakalanmıştı. Bugün ise mahkemeye çıkartılan Salih Müslim’in kelepçeli fotoğraflarını Amerikan AP haber ajansı yayınladı. Mahkemeye çıkartılan Salih Müslim’in ise son dakika iddialarına göre serbest bırakıldığı belirtildi.

Bu iddiaların yayılmasının ardından ise açıklamalarda bulunan Türkiye’nin Çe Cumhuriyeti Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı, bu iddiaları kendilerinin de duyduğunu fakat henüz bunu resmen teyit edemediklerini belirtti.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM “İADESİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

Bugün ise AK Parti’’nin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Salih Müslim hakkında kırmızı bülten çıkartıldığını hatırlattı ve ayrıca da Müslim’in iadesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını da dile getirmişti. 

son dakika haberler Salih Müslim PYD Prag dünya haberleri son dakika haberleri