Son Dakika! Tekirdağ'da Mahsur Kalan Vatandaşları Kurtarmak İsteyen Zırhlı Araç Sele Kapıldı: 1 Asker Kayıp

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Tekirdağ'da etkili olan sağanak yağış sonrasında bir derenin yükselmesi sonucunda zırhlı aracın sel sularına kapıldığı ve araçta yer alan 3 asker, 2 polis ve 1 vatandaşın dereden kurtarıldığı ancak 1 askerin kayıp olduğu belirtildi.

Alınan son dakika bilgisinde Tekirdağ’da etkili olan sağanak yağış sonrasında bir derenin yükselmesi sonucunda zırhlı aracın sel sularına kapıldığı ve araçta yer alan 3 asker, 2 polis ve 1 vatandaşın dereden kurtarıldığı ancak 1 askerin kayıp olduğu belirtildi.

Olay, Tekirdağ Saray ilçesinde bu sabah erken saatlerde meydana geldi. İlçeyi etkisi altına alan sağanak yağış sonucunda derelerin yükseldiği görüldü. Yağış nedeniyle yükselen bir dere üzerinde yer alan köprüde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için bölgeye giden bir askeri zırhlı aracın sel sularına kapıldığı öğrenildi. Sel sularına kapılan zırhlı araç içinde 4 asker, 2 polis ve 1 vatandaşın yer aldığı ve bunlardan 6’sının sel sularından kurtarıldığı 1 askerinse halen kayıp olduğu belirtildi. 

KAYIP ASKERİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçede yer alan Ergene Çayı’nın kolu olan Galata Deresi’nin yağmur nedeniyle yükselerek taştığı ve vatandaşların dere üzerindeki köprüde mahsur kaldığı öğrenildi. Vatandaşların mahsur kaldığını ihbar alan 3. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı bir zırhlı askeri aracın vatandaşları kurtarmak için bmlgeye giderek sele kapıldığı öğrenildi. araçta bulunan 6 kişi kurtarılırken 1 askerin kayıp olduğu ve kayıp olan asker için bölgeye AFAD, İtfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildiği, arama çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

 

Tekirdağ Saray Dere Köprü Mahsur kalan vatandaşlar Zırhlı araç Sele kapıldı 1 Asker kayıp Son dakika