Son Dakika! Suudi Arabistan'a Balistik Füze Saldırısı Düzenlendi! Can Kaybı Yaşandı Mı?

TAKİP ET

Yemen hükümetine karşı olarak savaşmakta olan Husiler, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a balistik füze saldırısı düzenledi. Füzenin ise hava savunma sistemi sayesinde imha edildiği açıklandı. İşte detaylar…

Yemen hükümetine karşı olarak savaşmakta olan Husiler, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a balistik füze saldırısı düzenledi. Füzenin ise hava savunma sistemi sayesinde imha edildiği açıklandı. İşte detaylar…

Suudi Arabistan’da sıcak saatler! Yemen’de ki meşru hükümete karşı savaşmaya devam etmekte olan Husiler, daha önce de yaptığı gibi yine Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a balistik füze ile saldırdı.

YEREL TELEVİZYON DAKİKA OLARAK VERDİ

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ve çevresinde duyulan büyük bir patlama sesinden sonra herkes tedirgin olurken, yerel televizyondan yapılan açıklamada ise Husilerin balistik füze ile saldırdığını ancak saldırının hava savunma sistemi sayesinde imha edildiği belirtildi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı tarafından ise sosyal medya üzerinden bir açıklama yapıldı ve “Suudi Arabistan, evlatları tarafından korunacaktır. Allah’ın fazileti ve kahraman güçlerimiz sayesinde güvendeyiz” ifadeleri kullanıldı.

Saldırıda ise can kaybının yaşanmadığı da açıklandı. 

son dakika haberleri son dakika haberler dünya haberleri husiler Suudi Arabistan Riyad Yemen