Son Dakika! Suriye'de Bombalı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Kilis'in hemen karşısında yer alan Suriye Azez ilçe merkezinde bulunan otogarda bombalı saldırı düzenlendi. Saldırının teröristler tarafından bomba yüklü bir araçla düzenlendiği öğrenildi.

Kilis’in hemen karşısında yer alan Suriye Azez ilçe merkezinde bulunan otogarda bombalı saldırı düzenlendi. Saldırının teröristler tarafından bomba yüklü bir araçla düzenlendiği öğrenildi.

Kilis’in hemen karşı bölgesinde bulunan Suriye Azez ilçe merkezinde yer alan bir otogarda teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Gelen ilk bilgilere göre yaşanan saldırıda 4 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ŞİDDETLİ, PATLAMA YAŞANDI

Gelen bilgilere göre Özgür Suriye Ordusu kontrolünde olan Suriye Azez ilçesinde bulunan bir otogarda bugün akşam saatlerine doğru teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Teröristlerin otogara bomba yüklü bir araçla girdiği ve şiddetli bir patlama meydana geldiği belirtildi. Yaşanan patlamada 4 kişi hayatını kaybederken 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

SINIR HATTINDA ALARMA GEÇİLDİ

Yaşanan bombalı saldırı sonrasında sınır hattında tam bir alarm durumuna geçildi. Meydana gelen şiddetli patlamada yaralananlardan 3’ü sınır hattında bulunan Sahra Hastanesine, diğer 4’ü de Kilis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

son dakika suriye bomba saldırı ölü yaralı sınır