Son Dakika! Süngüsünü İndirdi: Belediye Başkanı İstifasını Canlı Yayında Açıkladı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında yer aldığı bilinen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı son dakika açıklaması ile Belediye Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında yer aldığı bilinen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı son dakika açıklaması ile Belediye Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

İLK İSTİFA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği isimler arasında yer alan ve istifa etmeyeceğine dair hakkında birçok iddia eden ve direndiği söylenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı saat 16.00’da başladığı canlı yayın açıklamasının sonunda görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

‘VEREMEYECEK HESABIMIZ YOK’

İstifasını canlı yayında duyuran Belediye Başkanı Altepe, Bursa’ya yaptıkları icraatları sıralayarak kendilerinin verilemeyecek hiçbir hesabı olmadığını söyledi. Bursa’ya verdikleri hizmetten dolayı gururlu olduklarını söyleyen Altepe, kısa ve öz bir açıklama ile beklenen istifayı duyurdu ve Bursa Büyükşehir Belediye Bakanlığından istifa etti.

 

Son dakika Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Canlı Yayın Açıklama İstifa etti Recep Altepe Bursa