Son Dakika! Sivas'ta 31 Asker Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı, Sağlık Durumları Nasıl?

TAKİP ET

Geride bıraktığımız aylarda Manisa'da askerlerin gıda zehirlenmesi olayının ardından birçok asker hastaneye kaldırılmış ve bir askerde şehit olmuştu. Bugün gelen son dakika bilgisin de de Sivas'ta 31 asker için gıda zehirlenmesi şüphesi yaşandı. Askerler zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

Geride bıraktığımız aylarda Manisa’da askerlerin gıda zehirlenmesi olayının ardından birçok asker hastaneye kaldırılmış ve bir askerde şehit olmuştu. Bugün gelen son dakika bilgisin de de Sivas’ta 31 asker için gıda zehirlenmesi şüphesi yaşandı. Askerler zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

Daha önce Manisa’da yaşanan gıda zehirlenmeleri oldukça konuşulmuş ve arka arlaya birkaç defa tekrarlanmıştı. Binlerce askerin hastanelik olduğu olayın ardından bugünde Sivas 5. Piyade Er Eğitim ve Tugay Komutanlığı’nda bu sabah saatlerinde meyve suyu içtikleri belirtilen daha sonra da midelerinde sorun yaşamaya başlayan tam 31 askerin fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi alındı. Askerler askeriyeye çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

ASKERLERİN SAĞLIK DURUMU NASIL

Zehirlenme şüphesi ile askeriyeye gelen ambulanslarla Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan toplam 31 askerin gıda zehirlenmesinden dolayı fenalaştıkları belirlendi. Askerlerden bazılarının hastaneden taburcu olduğu öğrenilirken bazı askerlerin hastanedeki tedavilerinin hala devam ettiği bilgisi verildi. Yaşanan zehirlenme ile ilgili de inceleme başlatıldığı bilgisi alındı. 

 

son dakika haberleri sivas gıda zehirlenmesi 31 asker komutanlık hasnate sağlık durumları