Son Dakika! Şırnak'ta Roketatarlı Saldırı: 1 Asker Yaralı

TAKİP ET

Şırnak'ın İkizce köyü bölgesinde güvenlik güçlerinin yolda patlayıcı ve mayın araması yapan PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 askerimiz hafif yaralandı. Bölgede saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

Şırnak'ın İkizce köyü bölgesinde güvenlik güçlerinin yolda patlayıcı ve mayın araması yapan PKK’lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 askerimiz hafif yaralandı. Bölgede saldırıyı gerçekleştiren PKK’lı teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı. 

Şırnak’ta güvenlik güçlerinin İkizce köyü Piknektepe bölgesinde yolda mayın ve patlayıcı araması yaptıkları sırada bir grup PKK'lı terörist roketatarlı saldırı düzenledi. Roket, saldırıda elektrik direğine isabet ederken, bir askerimiz şarapnel parçası ile hafif yaralandı. Yaralı asker hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren terörist grubun etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

son dakika son dakika haberi şırnak ikizce ikizce köyü saldırı PKK