Son Dakika! Şırnak'ta Özel Harekat Polislerini Taşıyan Zırhlı Araç Devrildi, 8 Polis Yaralandı

TAKİP ET

Şırnak'tan gelen son dakika haberine göre Şırnak Beytüşşebap ilçesinde Kato Dağına takviye olarak gitmekte olan özel harekat polislerini taşıyan Kirpi tipi zırhlı araç devrildi. Zırhlı aracın devrilmesi sonucu 4'ü ağır 8 özel harekat polisinin yaralandığı öğrenildi.

Şırnak’tan gelen son dakika haberine göre Şırnak Beytüşşebap ilçesinde Kato Dağına takviye olarak gitmekte olan özel harekat polislerini taşıyan Kirpi tipi zırhlı araç devrildi. Zırhlı aracın devrilmesi sonucu 4’ü ağır 8 özel harekat polisinin yaralandığı öğrenildi.

Akşam saatlerinde meydana gelen kaza Beytüşşebap ilçesi Ilıcak ve Cevizağaç köyleri arasında yaşandı. Gelen bilgilere göre Kato Dağı’nda devam etmekte olan operasyonlar dolayısıyla bölgeye takviye olarak gitmekte olan özel harekat polislerini taşıyan kirpi tipi araç devrildi. Zırhlı aracın devrilme nedeninin henüz belirlenemediği öğrenildi. 

4’Ü AĞIR 8 ÖZEL HAREKAT POLİSİ YARALANDI

Meydana gelen kazada zırhlı araçta bulunan özel harekat polislerinden 4’ü ağır 8 kişi yaralandı. Yaralanan polisler olay yerine çağırılan ambulanslarla ilçede bulunan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan özel harekat polislerinden 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Meydana gelen kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

son dakika şırnak özel harekat polisi zırhlı araç zırhlı araç devrildi 8 polis yaralı