Son Dakika! Şırnak'ta Dev Operasyon: 2 Sözde Üst Düzey PKK'lı Öldürüldü

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Şırnak Bestler-Dereler bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik olarak düzenlenen operasyonda gri liste ve turuncu listede aranmakta olan 2 sözde üst düzey PKK'lı teröristin güvenlik güçleri tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde Şırnak Bestler-Dereler bölgede terör örgütü PKK’ya yönelik olarak düzenlenen operasyonda gri liste ve turuncu listede aranmakta olan 2 sözde üst düzey PKK’lı teröristin güvenlik güçleri tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Şırnak’tan alınan son dakika bilgisinde PKK’lı terör örgütüne düzenlenen operasyonda gri ve turuncu listede aranmakta olan 2 sözde üst düzey yöneticinin güvenlik güçleri tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi. 

BİRİ GRİ DİĞERİ TURUNCU LİSTEDE ARANIYORDU

Şırnak Bestler-Dereler ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından düzenlenen PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda biri turuncu diğer, gri listede aranan Aze Malazgirt kod adlı ve turuncu listede aranan Herekol Heşed kod adlı sözde üst düzey PKK’lının güvenlik güçleri tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi.