Son Dakika! Şırnak Cudi Dağı Bölgesinde Çatışma Çıktı! Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Son dakika bilgisi Şırnak'tan geldi. Şırnak Cudi Dağı bölgesinde çatışma çıktı. Cudi Dağı bölgesinde operasyon yürütmekte olan asker ve koruculara PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla saldırdı. Gerçekleştirilen saldırıda 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı öğrenildi.

Son dakika bilgisi Şırnak’tan geldi. Şırnak Cudi Dağı bölgesinde çatışma çıktı. Cudi Dağı bölgesinde operasyon yürütmekte olan asker ve koruculara PKK’lı teröristler uzun namlulu silahlarla saldırdı. Gerçekleştirilen saldırıda 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı öğrenildi.

Gelen son dakika bilgisinde Şırnak Cudi Dağı bölgesi Kemerli köyü mevkiinde operasyon yürüten askerler ve koruculara bir grup PKK’lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Teröristler askerlere ve koruculara uzun namlulu silahlarla saldırdı.

1’İ AĞIR 3 GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

PKK’lı teröristlerin düzenlediği uzun namlulu silahlarla saldırıya askerler ve korucular hemen karşılık verdi. Karşılık verilmesiyle güvenlik güçleri ve teröristler arasında sıcak temas yaşandı. Çıkan çatışmada 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı öğrenildi. Yaralanan güvenlik görevlilerinin Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı ve birinin durumunun ağır olduğu bilgisi alındı. Çatışma yaşanan bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisinin sevk edildiği ve bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

 

son dakika şırnak cudi dağı çatışma ölü yaralı son durum ne