Son Dakika! Şile'den Acı Haber: Batan Teknede Kaybolan Genç Şarkıcının Cesedi Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Şile açıklarında batan teknenin içinde bulunduğu öğrenilen genç şarkıcı Onur Can Özcan'ın kaybolduğu ve arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtilmişti. Bugün verilen acı haberde Onur Can Özcan'ın cesedine ulaşıldığı aktarıldı. Batan teknede kaybolan diğer 3 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

İstanbul Şile açıklarında batan teknenin içinde bulunduğu öğrenilen genç şarkıcı Onur Can Özcan’ın kaybolduğu ve arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtilmişti. Bugün verilen acı haberde Onur Can Özcan’ın cesedine ulaşıldığı aktarıldı. Batan teknede kaybolan diğer 3 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor. 

İstanbul Şile'de yer alan İmrenli Koyu'nda denize açıldıktan sonra içinde bulundukları fiber teknenin alabora olması sonucunda tekne içindeki 5 kişiden felaketi yaşamıştı. Teknenin içinde bulunan ünlü şarkıcı Onur Can Özcan'da batan teknede kaybolmul ve arama faaliyetleri başlatılmıştı. 21 yaşındaki Onur Can Özcan'ın bu sabah saatlerinde genç şarkıcıyı havadan ve denizden arama çalışmalarına başlandığı belirtildi ancak ekipler genç şarkıcının cansız bedenine ulaştı.

 

Son dakika İstanbul Şile Batan tekne Şarkıcı Kayıp Onur Can Özcan