Son Dakika... Sıla - Ahmet Kural Soruşturmasında Yeni Gelişme! Mahkeme Tarih Belli Oldu

TAKİP ET

Şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu yönelik hakaret tehdit ve basit yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istenen oyuncu Ahmet Kural hakkında düzenlenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Oyuncu Ahmet Kural'ın Şarkıcı Sıla Gençoğlu’na karşı hakaret tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 7 Mart günü görülecek.

Ahmet Kural hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi bürosu tarafından yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianame İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede sanık Ahmet Kural hakkında hakaret tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Mahkeme iddianameyi kabul ederken ilk duruşma günü olarak 7 Mart 2019 tarihini belirledi. 

5 YILA KADAR HAPİS TALEP EDİLDİ

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede oyuncu Ahmet Kural sanık Şarkıcı Sıla müşteki olarak yer aldı. İddianamede Ahmet Kur'an'ın ifadesine de yer verilirken Olay günü tartışma sırasında Ahmet Kural'ın,  "Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor." şeklinde sözlerle tehdit ve hakarette bulunduğu Sıla Gençoğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanmasına neden olduğu kaydediliyor. İddianamede dosyada bulunan bütün sildiği kayıtlarına Zahir bilirkişi incelemesi yaptırıldığı belirtilirken taraf avukatlarının sunduğu CD’lerdeki kayıtlar arasında 6 saniyelik Fark bulunduğu bunun dışında her iki görüntünün aynı olduğu belirtiliyor. Ayda iddianamede sanık Ahmet Kural'ın tehdit hakaret ve kasten yaralama suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

ahmet kural sıla iddianame ahmet kural ve sıla son dakika son dakika haberi