Son Dakika! Siirt'te Çatışma Çıktı! Etkisiz Hale Getirilen Teröristler Var

TAKİP ET

Son dakika! Siirt'in Eruh ilçesinin kırsal bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ise 1'i ölü 2 terörist etkisiz hale getirildi. İşte detaylar…

Son dakika! Siirt’in Eruh ilçesinin kırsal bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ise 1’i ölü 2 terörist etkisiz hale getirildi. İşte detaylar…

Siirt’in Eruh ilçesinde bu sabah Görendoruk Jandarma Komutanlığı Karakolu’nda ki güvenlik güçleri tarafından kırsal bölgede bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon başlatıldı. Görendoruk Köyü’nün yakınlarında ilerleyen güvenlik güçleri kırsal alanda ise teröristler ile sıcak temas sağladı.

1’İ ÖLÜ 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Teröristler ile sağlanan sıcak temas sonrasında ise çatışma çıktı ve çıkan çatışmada 1 terörist öldürülürken 1 terörist ise sağ olarak silah ve teçhizatları ile ele geçirildi. Bölgede çıkan çatışmanın ardından ise teröristlere yönelik geniş çaplı operasyonun devam ettiği belirtildi ve olaya ilişkin de Eruh Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Siirt Valiliği tarafından ise olaya ilişkin yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terörist faaliyete karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.