Son Dakika! Sedanur Güzel Cinayetinde Flaş gelişme

TAKİP ET

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan Bir hafta sonra cansız bedenine ulaşılan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin savcılık açıklama yaptı. Savcılıktan yapılan açıklamada iki kişinin daha tutuklandığı belirtildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı bir açıklama yaparak Kağızman ilçesinin paslı köyünde 16 Eylül tarihinde kaybolan Sedanur güzelin cesedinin 23 Eylül günü aynı Köye 1 kilometre mesafede taşların Altına saklanmış şekilde bulunduğunu hatırlattı. 

2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Savcılık tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilerek, “Soruşturma çerçevesinde gerek şüphelilerden birinin itirafları gerekse klasik otopsi bulgularına göre Sedanur Güzel'in öldürüldüğü belirlenmiştir. Cinsel istismarın bulunup bulunmadığı ise patolojik inceleme sonucu belirlenebilecektir.  Bu inceleme devam etmektedir."  ifadeleri kullanıldı. Açıklamada Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgisi olduğu değerlendirilen iki kişinin daha tutuklandığı belirtilirken bu kişilerin ceza infaz kurumuna gönderildi kaydedildi. Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayın aydınlatılmasına yönelik soruşturmanın büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirtildiği açıklamada dosyada yeni bir gelişme olması durumunda kamuoyuna bilgi verileceği belirtildi.

HENÜZ CİNSEL İSTİSMAR BULGUSU YOK

AA muhabirine açıklama yapan Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz de Sedanur güzelin öldürülmesine ilişkin çalışmanın titizlikle yürütüldüğünü belirterek,  "Öldürülen Sedanur Güzel'in cinsel istismara uğradığına ilişkin henüz bir bulguya rastlanılmadı. Konuya ilişkin araştırma sürüyor." ifadelerini kullandı.

son dakika sedanur güzel sedanur güzeli kim öldürdü sedanur güzel son dakika tutuklama savcılık açıklama