Son Dakika! Şanlıurfa'da Zırhlı Araç Sele Kapıldı: 2 Asker Kayıp

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde nöbet değişimine gitmekte olan bir askeri zırhlı araç sele kapıldı ve içerisinde bulunan 4 askerden 2'si sele kapılarak kayboldu. Bölgede ise hemen arama çalışmalarına başlandı. İşte detaylar…

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde nöbet değişimine gitmekte olan bir askeri zırhlı araç sele kapıldı ve içerisinde bulunan 4 askerden 2’si sele kapılarak kayboldu. Bölgede ise hemen arama çalışmalarına başlandı. İşte detaylar…

Şanlıurfa’dan son dakika haberi! Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Akçakale İlçesi’nde 2. Hudut Tabur Komutanlığı’na bağlı olan 4. Bölük’ten Yeşiltepe Karakolu’na nöbet değişimine gitmekte olan ve içerisinde 4 askerin bulunduğu zırhlı araç aşırı yağan sağanak yağmurdan dolayı su seviyesi yükselen derede zırhlı araç sele kapıldı.

2 ASKER SELE KAPILDI

Zırhlı aracın sele kapılmasının ardından ise zırhlı personel aracı içerisinde bulunan 4 askerden 2 tanesi kendi imkanları sayesinde araçtan çıktı. Ancak zırhlı aracın içerisinde bulunan 2 asker ise sel sularına kapıldı ve kayboldu.

Askerlerin nöbet değişimine gitmemesi üzerine olay fark edildi ve hemen bölgeye takviye ekipler ile su altı dalgıç polisleri sevk edildi. Bölgede ise kaybolan askerlerin bulunması için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.