Son Dakika! Saldırıya Uğrayan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Davasında 4 Polis Açığa Alındı!

TAKİP ET

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesinin ardından tutuklanan polis memuru ile birlikte bugün 4 emniyet çalışanının daha açığa alındığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından silahlı saldırıya uğramış, ağır yaralandıktan sonra hastanede şehit olmuştu. Rize Emniyet Müdürünün şok bir şekilde şehit edilmesinin ardından konu hakkında derin bir soruşturma başlatılmıştı. 

Daha önce eski Başbakan Binali Yıldırım'ın yakın korumalığını yapan ve pek çok başarılı operasyona imza atan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından kendi makamında bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı saldırıya uğradıktan sonra şehit olmuştu. Saldırının ardından soruşturma devam ederken saldırgan polis memurunun trafik polisi olduğu öğrenildi. Saldırıyı neden gerçekleştirdiği sorulduğu zaman ise hatırlamadığını ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu dile getirmişti. 

4 POLİS DAHA AÇIĞA ALINDI

Tutuklanan saldırganın tayin meselesini konuşmak için emniyet müdürünün makamına gittiği ancak olumsuz bir yanıt aldıktan sonra silahını alarak odaya geri dönüp kapıdaki polis memurları ile birlikte emniyet müdürünün üzerine mermi yağdırdığı öğrenildi. 

Saldırı hakkında geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği öğrenilmişti. Bugün gelen son dakika bilgilerine göre derinleşen soruşturmada 4 emniyet çalışanının daha açığa alındığı öğrenildi. Yapılan sorgulamalar ve değerlendirmeler sonrasında açığa alınmasına karar verilmişti. Katil zanlısı trafik polisi olan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu ise tutuklanarak ceza evine gönderildi. Saldırının ardından FETÖ bağlantıları ve diğer terör örgütleri ile bağlantılar araştırılmaya başlandı. 

rize emniyet müdürü altuğ verdi 4 polis açığa alındı