Son Dakika! Rize Emniyet Müdürlüğünde Çatışma Çıktı!

TAKİP ET

Rize il emniyet müdürlüğünden yükselen silah seslerinin ardından il emniyet müdürü Altuğ Verdi'nin bir polis memuru tarafından vurulduğu ve hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nde şuanda hala sıcak dakikaların yaşandığı bilgisi geldi. Emniyet binasından yükselen silah sesleri çevrede korku ve panik dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Gelen ilk bilgilere göre Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin bir polis memuru tarafından vurulduğu ortaya çıktı. 

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi silahla yaralandıktan sonra hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen emniyet müdürünün hastanedeki tedavisi hala devam ediyor. Çıkan çatışmanın ve silahlı yaralamanın nedeni hakkında hala kesin bilgiler gelmemekle birlikte bölgede hareketli dakikaların devam ettiği öğrenildi. 

RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜNE KORKUNÇ SALDIRI!

Öğleden sonra Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi emniyet binasında bulunan bir polis memuru tarafından çıkan tartışmanın ardından silahla vuruldu. Silahlı saldırının ardından ağır yaralanan emniyet müdürü bölgeye çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneden gelen haberler çerçevesinde durumunun son derece ağır olduğu öğrenildi. Bir süre boyunca Rize emniyet binasından silah sesleri geldi. Bölgede yaşayan vatandaşlar korku ve panik içerisinde ne olduğunu anlamak istediler. İlçe trafik polis memuru tarafından gerçekleştirilen saldırı üzerine etkisiz hale getirmek için çatışmanın çıktığı öğrenildi. İl emniyet müdürü Altuğ Verdi ile birlikte personel müdürü olarak görev yapan Ercan Polat ile polis koruması ile başka bir polis memurunun yaralandığı öğrenildi. Bölgede hareketli dakikalar devam ederken konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

son dakika rize emniyet müdürlüğü çatışma silah sesleri