Son Dakika! Protokol Çadırı Uçtu Diyanet İşleri Başkanı Görmez Ölümden Döndü!

TAKİP ET

Bugün Van'da yaşanan olay Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in ölümden dönmesine neden oldu. Şiddetli fırtına nedeniyle temel atma töreninde platform çöktü bunun sonucunda ise Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi adeta ölümden döndü. İşte korkutan kaza ile ilgili detaylar.

Bugün Van’da yaşanan olay Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in ölümden dönmesine neden oldu. Şiddetli fırtına nedeniyle temel atma töreninde platform çöktü bunun sonucunda ise Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi adeta ölümden döndü. İşte korkutan kaza ile ilgili detaylar.

Van’da düzenlenen Van Müftülüğü yeni hizmet binasının temel atma törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez bir anda çıkan şiddetli fırtına sonrasında çöken platform sonrasında ölümden döndü. Şiddetli rüzgar nedeniyle uçan platform sonrasında Görmez, korumaların yardımıyla törenin yapıldığı yerde bulunan yatılı Kuran Kursu’na götürüldü. 

TEMEL ATMA TÖRENİNDE PLATFORM UÇTU

Van’da yaşanan iki büyük deprem sonrasında binaları hasar gören Van İl Müftülüğü’nün yeni hizmet binasının temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Müftülüğün yeni binası için gerçekleştirilen temel atma törenine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, AK Parti Van Milletvekilleri Beşir Atalay, Burhan Kayatür, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, İl Emniyet Müdürü M.Suat Ekici, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van Müftüsü Nimetullah Arvas, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Tören sırasında Van Milletvekili Beşir Atalay’ın konuşma yaptığı esnada aniden şiddetli bir rüzgar çıktı. Bu rüzgarın etkisiyle protokolün bulunduğu çadır iskeletinin devrilmesiyle uçtu. Büyük bir panik yaşanan alanda herkes kaçışmaya başladı. Alanda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’de orada bulunan görevli koruma polisleri tarafından tören alanından uzaklaştırılarak yakında bulunan Kuran Kursu’na götürüldü. 

 

diyanet işleri başkanı mehmet görmez van vanda şiddetli fırtına diyanet işleri başkanı mehmet görmez ölümden döndü temel atma töreni van müftülüğü