Son Dakika! Ordu'daki Seri Katilin Sır Mektubu Bulundu, 4 Cinayet Daha...

TAKİP ET

Türkiye onu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanıdı. Ordu'nun Akkuş ilçesinde gasp iddiasıyla yakalandıktan sonra tutuklanan ve 13 kişinin şüpheli ölümüyle bağlantısı olduğu iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu'nun 2014 yılında cezaevinde bulunduğu sırada maddi destek için iş insanına yazdığı mektup ortaya çıktı. Mektup için savcılık da harekete geçerken, satır satır okunan mektupta 13 kişinin ölümüyle ilgili bağlantılar bulundu. Jandarma ekiplerinin bazı delillere ulaştı ve soruşturmayı derinleştirdi öğrenilirken mektupta isimleri yazan 4 kişinin yanarak can verdiği tespit edildi.

Türkiye onu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanıdı.  Ordu'nun Akkuş ilçesinde gasp iddiasıyla yakalandıktan sonra tutuklanan ve 13 kişinin şüpheli ölümüyle bağlantısı olduğu iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu’nun 2014 yılında cezaevinde bulunduğu sırada maddi destek için iş insanına yazdığı mektup ortaya çıktı.  Mektup için savcılık da harekete geçerken, satır satır okunan mektupta 13 kişinin ölümüyle ilgili bağlantılar bulundu. Jandarma ekiplerinin bazı delillere ulaştı ve soruşturmayı derinleştirdi öğrenilirken mektupta isimleri yazan 4 kişinin yanarak can verdiği tespit edildi.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde bir market ve şarküteri işletmecisi olan Mehmet Ali Çayıroğlu gece yarısı iki kişinin gasp edilmesi olayı ile ilgili yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Çayıroğlu hakkında yapılan İnceleme sonucunda Ordu ve Samsun'da 13 kişinin şüpheli ölümüyle bağlantısı olduğu belirlenince tutuklanarak cezaevine gönderildi.  19 Ocak 2018 tarihinde cezaevinden çıktığı belirlenen Mehmet Ali çayıroğlunun ilk cinayeti 13 Şubat'ta işlediği öne sürüldü. Çok sayıda hırsızlık olayından da sabıkası bulunan çayıroğlunun gözaltına alınan ortalama Mustafa T. ile dini nikahla birlikte olduğu S.Ö.  isimli kadın tutuklandı. Olayla ilgili olarak tutuklu sayısı 3 yükselirken söyle oğluna yardım eden başka kişileri olup olmadığı araştırılıyor. Diğer yandan katil zanlısı Mehmet Ali Çayıroğlu güvenlik nedeniyle Ünye kapalı cezaevinden Trabzon kapalı Cezaevi'ne nakledildi.

ÖZEL EKİP KURULDU
Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Akkuş ve Ünye ilçelerinde Şubat ayı ile sonrasında yangın, kalp krizi,  zehirlenme Vegas sonucu 10 kişinin hayatını kaybetmesinin araştırılması için özel ekip kuruldu. Kayıp olarak aranan ve evinden büyükbaş hayvanları çalındığı belirlenen şeker Köseoğlu’nun bulunması için başlatılan çalışma kapsamında Köseoğlu’nun cansız bedeni evinin yakınlarındaki ormanlık alanda bulunmuştu.

GÖZALTINA ALINDI
Şeker Köseoğlu cinayetini çözmek için harekete geçen Elif ekipler bu Çalışmalara devam ederken ilçede Geçtiğimiz ay bir gasp olayı meydana geldi. Polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucu gasp olayının şüphelisi Mehmet Ali Çayıroğlu gözaltına alındı.  evinde yapılan aramalar sonucunda 3 av tüfeği, iki kurusıkı tabanca 4 cep telefonu eski tip askeri kamuflaj, askeri palaska, şapka ve 230 adet plastik kelepçe ele geçirildi. Bu gelişmeler üzerine jandarma ve polis ekipleri soruşturmaya genişleterek Evde bulunan kadın çantasında incelemeye aldı. Yapılan Arama sırasında Evde bulunan 23 büyükbaş ve küçükbaş hayvanda teşhisi ne ardından sahiplerine teslim edildi. 13 kişinin ölümüyle bağlantısı olduğu öne sürülen Çayıroğlu sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İŞ İNSANI, MEKTUBU SAVCILIĞA VERMİŞ
Diğer yandan Akkuş Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarma tarafından kurulan özel ekip Mehmet Ali Çayıroğlu tutuklandıktan sonra cinayetle ilgili araştırmalarına devam etti.  Yapılan araştırmalar sonucunda Mehmet Ali Çayıroğlu’nun 2014 yılında kaldığı cezaevinden Akkuş ilçesindeki bir işi insanına mektup yazarak maddi destek istediğini belirlendi. İşi insanı Çayıroğlu’nun tutuklanması ve şüpheli ölümleri medyada yer bulunmasının ardından kendisine gelen mektubu soruşturma kapsamında işe yarayabileceği düşüncesiyle savcılığa teslim etti. Savcılık yetkilileri Bu mektup üzerine yaptıkları araştırmada adı geçen kişiler ve adresleri belirledi. Yapılan Araştırma sonucunda çok çarpıcı bağlantılara ulaşıldı ve mektubun içerisinde adı geçen 4 kişinin yanarak öldüğü belirlendi.

 

 

mehmet ali çayıroğlu seri katil müge anlı ordu akkuş