Son Dakika! Ordu'da Polis Aracı Denize Düştü: 1 Polis Kayıp, 1 Polis Yaralı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir sivil polis aracının denize düştüğü ve aracın denize düşmesi sonucunda 1 polisin yaralandığı 1 polisin ise kaybolduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Alınan son dakika bilgisinde Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir sivil polis aracının denize düştüğü ve aracın denize düşmesi sonucunda 1 polisin yaralandığı 1 polisin ise kaybolduğu öğrenildi. İşte detaylar…

Alınan bilgilere göre, Ordu Fatsa ilçesinde bir sivil polis aracının devriye gezdiği sıralarda denize düştü. Aracın denize düşmesi sonucunda 1 polisin kaybolduğu 1 polisinde yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi.

KAYIP POLİS ARANIYOR

Ordu Fatsa ilçesinde yer alan Fatsa Limanı’nda meydana geldiği öğrenilen olayda, saat 23.00 sularında devriye gezmekte olan bir sivil polis aracının denize düştüğü öğrenildi. Polis aracı içinde bulunan 1 polisin kaybolduğu öğrenilirken 1 polisin yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi. Olaydan yaralı olarak kurtulan polisin bölgeye olay yerine sevk edilen ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Denize düşen sivil polis aracında kaybolan 1 polis için arama çalışmalarına başladığı bilgisi verildi.

FATSA KAYMAKAMI OLAY YERİNDE

Yaşanan kaza sonrasında Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk’ün olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldıkları ve incelemelerde bulundukları öğrenildi. Ekipler kaybolan polis için arama çalışmalarına başlarken denize düşen polis aracının denizden çıkarılma işleminin de devam ettiği bilgisi alındı. 

 

Ordu Ordu haberleri Fatsa Polis aracı Sivil polis Kaza Denize düşen polis aracı Ölü ve yaralı var mı